Dokonalá svatba

Je to váš den! To je sice pravda a vy dva máte přednost přede všemi, v tento slavný den, ale pokud si potrpíte na velkolepé oslavy a chcete uspořádat velikou svatbu, budete muset myslet i na to, aby se všichni svatebčané cítili dobře, chutnalo jim jídlo a pití a hlavně, aby se skvěle pobavili a dlouho na tuto velkolepou oslavu radostně vzpomínali!svatební fotka zezadu
Tímto začíná váš úkol, společně s přáteli rodinou nebo svatebním koordinátorem, tohle všechno zajistit bude dřina, ale pak to bude ta největší bomba, na kterou nikdy nezapomenete a ani nikdo kolem vás. V první řadě neošiďte ani sebe, především je řeč o nevěstě, nestyďte se a buďte krásná, trochu se pochlubit na své vlastní svatbě ještě nikomu neuškodilo a hlavně nějakého fotografa, který vás i průběh celého dne skvěle zdokumentuje! Co se týče estetiky, udělejte si představu o květinách a celkové výzdobě, tak aby se to líbilo zejména vám a teď je na řadě seznam hostů.
Je jasné, že byste nejraději pozvali všechny, samozřejmě vše se musí uzpůsobit kapacitě vaší peněženky a také prostor, kde se bude svatební hostina konat, bylo by opravdu nemístné a trapné, kdyby někteří hosté neměli místa k sezení, na tohle pozor.
Co se týče jídelníčku, neměla by chybět polévka s knedlíčky, kterou klidně objednejte všem hostům, zbytek už je na vás, můžete dát na výběr z několika jídel nebo strategicky přistupte k takzvaným švédským stolům, tam si vybere každý vše, co mu vyhovuje. Mezi hosty mohou být totiž i vegetariány nebo naopak lidé, kteří zeleninu nijak zvlášť nevyhledávají. připravený stůl na hostinuSamozřejmě pití je také na dohodě, jestli si ho budou moci hosté rozlívat sami nebo tomu bude přítomen personál
A to poslední a asi nejpříjemnější, zábava na svatbu! Tak s chutí do toho, nenechte si ujít několik svatební tanec, únos nevěsty nebo vydražení podvazku, je to vlastně na vás. Pokud je to jen trochu možné, dobrá muzika zpříjemní den všem zúčastěným. Jestli chcete zkusit něco nevšedního pozvěte https://www.respekt.cz/kultura/pozvete-si-do-obyvaku-pristi-hvezdu si na svatbu třeba kouzelníka, který atmosféru pořádně rozproudí pobavíte se a možná někteří budou se zadrženým dechem čekat co se bude dít dál!